fbpx
04_VISTA-DALLA-MACCHIA

FORMER SARTORI COLONY

Funtanazza

Project
Buildings

Type

Area
2 700 sqm

Client
Riva di Scivu

Program
Resort Village

Year
2007

The architectural transformation of the Sartori summer colony in Sardinia revitalizes the beachfront hospitality complex which fell out of use in the 1980’s. The resort village is comprised of a main guest building dominated by the 5-floor high central volume with 40 guest rooms, 70 guest rooms in secluded nearby structures and supporting elements, including two pools. Conceived with environmental sustainability in mind, the hospitality complex provides flexible accommodation modalities that merge with the surrounding landscape and natural vegetation.

NEXT PROJECT

ARTE_Surfside_1800-Edit_4K_2000
Project Buildings Interiors
Type Residential
Client Sapir Corp Ltd.
Year 2020