fbpx
000934

GLAXO

Verona

Project
Interiors

Type

Area
2 400 sqm

Client
GlaxoSmithKline

Program
Office Headquarters

Year
2005

Campus GSK Verona’s renovation for its administration quarters and laboratory creates a working environment that conveys values centering on its occupants’ well-being, ease of communication, tranquility and thoughtful reflection. A high level of transparency within the internal partitions, wooden floorings and indirect warm lighting make for an almost residential feel. The radical choice of using light wood and glass coexists within a color and texture harmony: the ivory color of the administration area’s flooring returns in the new facade of the ex-laboratory and the textile flooring.

NEXT PROJECT

Dopo
Project Buildings Interiors Public spaces
Type Urban Design
Client
Year