0_000291

PRIVATE VILLA

Villasimius

Project
Buildings
Interiors

Type
Residential

Area
750 sqm

Client
Private

Program
Private Residence

Year
2004

The restructuring of the seaside private home in Villasimius (Sardinia), on a land that extends inland with 120 hectares of vineyards and olive trees, redefines the character of a home with an irreproducible closeness to the sea. The ground floor is covered with a granite hewn stone coating which unites the inner space with the design of the garden and the outdoor spaces protected by walls from sea breeze. Comprising whitewashed volumes with corners softened by imperfect plaster treatment, the two-story building is shadowed by the thickness of its walls which open up to unparalleled views to the sea.

NEXT PROJECT

cam3-mainview_2000
Project Buildings Interiors
Type Offices
Client Enel
Year 2018