cover

SALES GALLERY

Taichung

Project
Buildings
Interiors

Type
Residential

Area
880 sqm

Program
Sales Gallery for High-rise Residential Condominium

Year
2014

As the precursor for the residential high-rise Treasure Garden in Taichung, Sales Gallery pavilion integrates a lobby, a residential unit, an audio-visual room and a ballroom on two levels. The defining element of design is the black staircase that complements the achromatic floor tiles of the ground floor. The undulating lattice pattern of the outer structure recalls the slender geometry of the residential development’s facade, merging the Gallery with the upper floor and framing the spaces as a united whole.

NEXT PROJECT

v_cortile_giorno
Project Buildings
Type Competitions
Client Ministero dei beni e delle attivita culturali
Year 2013