fbpx
000459

VALENTINO

MILAN

Project
Interiors

Type

Area
650 sqm

Client
Valentino

Program
Flagship Store

Year
2001

The restyling of the flagship store on Via Montenapoleone (Milan) exemplifies the indivisible integration between architectural space and product display, in line with the ever-lasting value of the Valentino trademark. The design concept brings chromatic materials with a tone of delicate brilliance, engaging the senses with skillfully computed precision and rigor.

Adorned with the decorative elements of a period building, the interior bears the plentiful yet sparse compositional spirit of a contemporary setting. Slender bronze borders on the wall fabrics’ lining, together with the long and fluid horizontal line of the hanging display fixtures, leave impressions of a pleasing visual experience.

NEXT PROJECT

LTR-DE-694_web
Project Public spaces
Type
Client Infrastrutture Lombarde
Year 2015